Jaszowianka
  • Home
  • O nas
  • Restauracja
  • Noclegi
  • Menu
  • Rezerwacje
  • Galeria
  • Kontakt
  • Jaszowianka
  • Home
  • O nas
  • Restauracja
  • Noclegi
  • Menu
  • Rezerwacje
  • Galeria
  • Kontakt

Dania jarskie

Pstrąg po beskidzku w papilotach z pieca, bukietem warzyw, frytki

około 350 g / 150 g / 200 g
Propozycja: Isla Negra/Chardonnay/Chile
Wino białe wytrawne: 150 ml, 750 ml/but.

Ser smażony z żurawiną, sosem czosnkowym i frytkami

150 g / 200 g

Naleśniki domowe z serem i sosem waniliowym

2 szt.

Naleśniki domowe z dżemem i bitą śmietaną

2 szt.

Deska serów regionalnych i wędlin z dziczyzny

200 g

Jaszowianka
  • Home
  • O nas
  • Restauracja
  • Noclegi
  • Menu
  • Rezerwacje
  • Galeria
  • Kontakt